Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii
Am inteles

Termeni și condiții confectiigravide.ro

Folosirea acestui site si plasarea unui comenzi pe acesta implica acceptarea termenilor si conditiilor redactati expres si exclusiv in pagina web www.confectiigravide.ro. MAJORE ONLINE S.R.L. poate modifica oricand aceste prevederi, fara o notificare prealabila. Cea mai recenta versiune poate fi gasita online numai accesand pagina "Termeni si conditii" afisata pe site-ul www.confectiigravide.ro.
Aceasta sectiune reprezinta reglementarea juridica contractuala a relatiei dintre parti (comerciant si consumator). Potrivit art. 1270 din Noul Cod Civil, contractul valabil incheiat are putere de lege intre partile contractante.
Vizitatorii vor avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.

1. Cadrul normativ

Site-ul web www.confectiigravide.ro detinut de MAJORE ONLINE S.R.L. se supune legislatiei romane in vigoare, relatia dintre parti fiind guvernata de urmatoarele acte normative:
• OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor;
• OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii;
• Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor;
• Legea 365/2002 privind comertul electronic.

2. Informatii privind proprietarul si administratorul

Site-ul web confectiigravide.ro este detinut si administrat direct de catre MAJORE ONLINE S.R.L. si are sediul social inregistrat la adresa: Str. Meteor nr. 69 B, Cluj Napoca.
Numarul de Inregistrare la Registrul Comertului Bucuresti este J12/2056/2016
Codul unic de Inregistrare este RO 36113221
Site-ul comercializeaza produse doar pe teritoriul Romaniei.
Societatea MAJORE ONLINE S.R.L. realizeaza activitatea de prezentare a serviciilor exclusiv prin site-ul www.confectiigravide.ro, fiind unica proprietate online pe care o detine si prin care desfasoara acte de comert si prezentare a serviciilor. Orice alte asocieri sau prezentarea fara drept a datelor societatii nu angajeaza in niciun fel MAJORE ONLINE S.R.L. fata de nicio persoana fizica sau juridica.

3. Acceptarea conditiilor de utilizare

Utilizarea site-ului confectiigravide.ro, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din partea consumatorului a termenilor si conditiilor detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.
In situatia in care consumatorul nu este de acord cu aceste conditii, solicitam refuzarea in a folosi site-ul nostru de internet sau plasarea vreunei comenzi. MAJORE ONLINE S.R.L. isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile afisate pe site-ul www.confectiigravide.ro in orice moment fara o notificare prealabila. Avand acest argument la baza, solicitam consumatorilor sa urmareasca in mod periodic eventualele modificari, cel putin inainte de a plasa o comanda. O cauza principala a posibilelor modificari este acela al actualizarii constante al legislatiei nationale incidente comertului online si a prelucrarii datelor cu caracter personal.

3. Drepturile de autor

Informatiile publicate pe site-ul www.confectiigravide.ro apartin S.C. MAJORE ONLINE S.R.L., prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii MAJORE ONLINE S.R.L. care administreaza site-ul.
Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe aflata in vigoare.

4. Incheierea contractului

Odata cu inregistrarea unei comenzi pe site-ul www.confectiigravide.ro, cumparatorul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de societatea MAJORE ONLINE S.R.L., respectiv prin telefon sau email.
Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale sau a bonului fiscal si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei comenzi. Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator.

5.Informatii generale despre produse si preturi

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului tau.
Clientii vor fi intotdeauna informati telefonic daca un produs este sau nu este in stoc, in cat timp se va procesa comanda si livrarea. Imaginile cu produsele, ofertele, preturile si concursurile pot fi schimbate in prealabil, fara o notificare specifica.
Produsele comercializate prin intermediul www.confectiigravide.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii produsele vor fi intotdeauna insotite de factura fiscala sau de bon fiscal.
Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv MAJORE ONLINE SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a www.confectiigravide.ro
Preturile afisate sunt finale. Pretul de achizitie tiparit pe factura sau bon fiscal va fi acelasi cu cel stabilit in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

6.Plata

Contravaloarea coletului se va achita numerar la primirea coletului. Plata va fi incasata de agentul Nemo expres iar acesta va emite in schimb o chitanta.Pentru comenzi mai mici de 300 lei costul transportului este 20 lei.Pentru comenzi de 300 lei sau mai mari transportul va fi gratuit pentru cumparator.

7.Livrare

Programul nostru de operare a comenzilor este: Luni – Vineri, 08:00 – 16:00
La primirea comenzii, cumparatorul va fi contactat de un reprezentant Majore la numarul de telefon lasat in rubrica de date personale. Comanda va fi livrata doar dupa confirmarea ei telefonica de catre cumparator. In cazul in care, timp de 48 de ore, cumparatorul nu va putea fi contactat telefonic, comanda va fi anulata.
Livrarea comenzilor se face prin intermediul firmei de curierat Nemo expres, oriunde in tara.
Termenul de livrare este cuprins intre 24 h – 3zile lucratoare.

8.Mentiuni importante:

In cazul persoanelor care creeaza incidente neplacute/grave la plata ramburs a comenzii, ne vom rezerva dreptul in viitor de a decide daca vom mai efectua livrari online.
La primirea coletului, acesta va fi examinat de catre cumparator si va completa un proces verbal
de constatare daca deteriorarea este din culpa curierului. Doar in aceste conditii va putea beneficia de inlocuirea produselor deteriorate.
Reclamatiile ulterioare in aceste cazuri sunt nule.
Nu suntem raspunzatori pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat companiei de curierat. Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica sau de sarbatori legale vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare.
Comercializarea produselor din magazinul online www confectiigravide.ro se face exclusiv pe teritoriul Romaniei.

9.Returnarea produselor

Produsul returnat trebuie sa fie în aceeasi stare în care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la primirea retur. Daca, din orice motiv, dupa ce ai receptionat comanda, nu esti multumita de produsele primite, le poti returna. Este necesar sa ne suni la nr de telefon afisat la contact si sa ne trimiti intentia ta pe adresa de email: office@ma-jore.ro

1. Daca alegi inlocuirea produsului si din acest lucru rezulta o diferenta de bani se va proceda in felul urmator: - daca produsul ales de tine este mai ieftin, atunci noi iti vom returna diferenta in termen de maxim 14 de zile, in contul tau bancar. - daca produsul ales de tine este mai scump, atunci vei plati diferenta ca orice alta comanda, la primirea coletului sau, in avans, prin transfer bancar.

2. In cazul in care alegi varianta de rambursare a banilor atunci trebuie sa ne comunici pe email contul tau bancar ( si anume: contul IBAN, de 24 de caractere, alaturi de titularul cardului si anume: persoana care a comandat produsul/ele) si noi iti vom transfera, in maxim 14 de zile calendaristice de la returnarea produsului, contravaloarea lui in lei.

3.In cazul in care ai beneficiat de transport gratuit pentru o comanda mai mare de 300 lei si returnezi unul, mai multe sau toate produsele si valoarea comenzii scade sub 300lei atunci nu vei mai beneficia de transportul gratuit si la factura de retur se va scadea si transportul initial adica 20 lei Returnarea banilor se face exclusiv prin cont bancar. Pentru imbunatatirea produselor si serviciilor oferite clientilor nostri iti vom fi recunoscatori daca ne vei spune motivele returnarii. Potrivit legislatiei în vigoare, privind produsele achizitionate la distanta, ai la dispozitie 14 zile de la primirea coletului, sa returnezi produsele.

CONDITIILE DE RETURNARE A PRODUSELOR
-instiintare prin telefon in termen de 14 zile, cu intentia de a returna unul sau mai multe produse -produsul sa nu prezinte semne de purtare, sa nu fie deteriorat -produsul nu trebuie sa prezinte sub nici o forma semne de uzura -in momentul predarii catre curierat, produsul impreuna cu ambalajul vanzatorului trebuiesc impachetate corespunzator pentru a nu se deteriora in timpul transportului -ne rezervam dreptul de a refuza si implicit de a trimite inapoi orice produs care nu indeplineste intocmai conditiile de returnare, este uzat fizic sau deteriorat.
SC MAJORE OLINE SRL isi rezerva dreptul de a refuza retururile care nu se incadreaza in aceasta politica de returnare.

COSTURILE DE RETURNARE
Costurile aferente returului sunt suportate fie de catre cumparator, fie de catre SC MAJORE ONLINE SRL, in functie de situatiile prezentate mai jos:
Taxa transport suportata de catre MAJORE ONLINE SRL
a. Taxa transport suportata de catre MAJORE ONLINE SRL - produs livrat / ambalat gresit sau produs cu defect (neconform)
b. Taxa transport suportata de catre client-marime nepotrivita, inlocuire produs sau renuntare la produs.
MAJORE ONLINE SRL isi rezerva dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).
Nu se pot returna produse aflate in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii -Instructiunile de utilizare specifice produsului nu au fost respectate in totalitate -Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc -Bonul fiscal sau factura este distrusa/pierduta -Produsele returnate trebuie sa fie insotite de copie lizibila dupa factura fiscala sau bon fiscal. Costurile efectuate pentru livrarea produselor nu pot fi stornate.
10. Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.confectiigravide.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

11. Anulare comanda

MAJORE ONLINES.R.L. isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii:
• datele furnizate de catre Cumparator sunt incomplete si/sau incorecte;
• Cumparatorul nu este de acord cu modalitatea de transport pusa la dispozitie de catre. MAJORE ONLINE S.R.L.

12. Protectia datelor

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul www.confectiigravide.ro administrat de MAJORE ONLINE S.R.L., are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care consumatorul le furnizeaza online sau telefonic.
Datele personale furnizate catre www confectiigravide.ro vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Acestea vor fi utilizate pentru confirmarea comenzilor, informarea prin email sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, eventualele promotii, buletinele informatice periodice etc.
Informatiile primite de la clienti nu vor fi puse la dispozitia nici unei persoane fizice, juridice, institutii, etc., decat in cazul in care sunt solicitate justificat de catre autoritatiile in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau in cazul in care se abuzeaza in orice fel de compania noastra.
Respectam si garantam confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale acestora catre terti. SC MAJORE ONLINE SRL garanteaza faptul ca va respecta drepturile conferite de legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Orice utilizator poate solicita stergerea datelor personale din baza noastra de date printr-o cerere in scris trimisa companiei noastre.

13.Statutul de utilizator

Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces la contul pe care vi l-ati creeat in acest site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator / adresa de email fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra. Sunteti de accord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator. Sunteti in deplina cunostinta de cauza ca pentru orice utilizare a site-ului nostru, pentru orice comenzi facute din contul dumneavoastra in acest site sunteti pe deplin responsabil. In momentul in care va creati un cont aveti obligatia sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra asa cum sunt specificate in campurile de inregistrare ca utilizator.
In cazul in care consideram ca ati incalcat aceste obligatii, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul pe o perioada nedeterminata, fara nici o notificare prealabila.

14. Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu se reuseste stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.
Pentru orice problema aparuta in relatia cu MAJORE ONLINE S.R.L., va stam cu placere la dispozitie, la telefon 0722 346 565 si la adresa de e-mail office@ma-jore.roClick aici pentru a descarca Politica de confidentialitate
truck

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZILE PESTE 300 DE LEI

return

SE LIVREAZA IN 1-3 ZILE LUCRATOARE DE LA CONFIRMAREA TELEFONICA A COMENZII IN ZONA DE ACOPERIRE A CURIERULUI

help

PLATĂ ONLINE
CU CARDUL