Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii
Am inteles

Haine Ieftine Gravide

Perioada sarcinii este una dintre cele mai frumoase perioade din viața unei femei. Cele 9 luni de sarcină aduc numeroase schimbări atât emoționale, cât și fizice, care pot lăsa un anumit impact asupra fiecărei femei. Astfel, multe femei se confruntă cu problema alegerii noii mărimi la haine, deoarece corpul trece prin transformări survenite din noua condiție fizică.

În prezent, a fi gravidă nu mai este sinonimul hainelor largi, fără formă, menite să ascundă burtica și noua formă a corpului. Articolele vestimentare special create pentru viitoarele mămici sunt confecționate în așa fel încât să ofere confortul necesar și încredere. Nu este necesară renunțarea la propriul stil vestimentar, ci adaptarea acestuia în funcție de evoluția sarcinii.

Confecții pentru gravide Ma`Jore vine în ajutorul femeilor însărcinate și le oferă haine ieftine de gravide, confecționate din materiale de calitate, ușoare la purtat.

Calitatea și compoziția materialelor folosite de Ma`Jore satisfac gusturile și preferințele tuturor femeilor. Prezența pe piață de peste 15 ani este un factor decisiv în alegerea celor mai bune materiale și în conceperea acestora pentru a se potrivi noii siluete de gravidă. Hainele din poliester sunt ușor de întreținut și de purtat, cele de bumbac nu provoacă alergii și se mulează foarte bine pe corp, iar hainele din in și materiale naturale sunt piese de îmbrăcăminte lejere și răcoroase. Majoritatea obiectelor noastre vestimentare conțin elastan, elasticitatea hainelor fiind o condiție necesară la hainele de gravide.

Hainele ieftine de gravide sunt concepute în așa fel încât să poată fi purtate și după perioada sarcinii.

Ma`Jore oferă toată gama de articole de îmbrăcăminte, pentru că fiecare femeie însărcinată să își poată alege piesele vestimentare care i se potrivesc. Colecția cuprinde rochii, pantaloni, salopete, bluze, cămăși, sarafane, fuste, tricouri și colanți, care pot fi asortate între ele și pot fi purtate cu orice fel de încălțăminte. Acestea se potrivesc pentru birou, plimbări, activități fizice și diferite ocazii.

Vechimea și experiența acumulată de-a lungul anilor sunt principalele motive pentru care Ma`Jore oferă haine ieftine de gravide la cele mai bune prețuri, pentru că fiecare femeie să poată purta haine la modă, viu colorate, care să transmită starea de spirit excelenta și celor din jur.

truck

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZILE PESTE 300 DE LEI

return

SE LIVREAZA IN 1-3 ZILE LUCRATOARE DE LA CONFIRMAREA TELEFONICA A COMENZII IN ZONA DE ACOPERIRE A CURIERULUI

help

PLATĂ ONLINE
CU CARDUL