Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii
Am inteles

Cum Cumpăr

Pe partea stânga a site – ului vei găsi meniul cu categoriile de produse pe care ți le oferim. După ce selectezi categoria navighează pe paginile unde sunt prezentate produsele. Fiecare produs are o poză de prezentare și prețul alăturat, iar când ai găsit produsul dorit deschide poza unde vei găsi și alte poze despre produs, cât și informații despre materialele folosite și mărimile disponibile. Prin mutarea cursorului alege mărimea și culoarea dorită, după care apasă butonul "Adaugă în coș" pentru a salva opțiunea. În continuare poți alege și alte produse prin aceiași pași, iar când vrei să mergi la coșul de cumpărături, în dreapta sus vei vedea butonul "Vezi coș".

Finalizeaza comanda

Prin apăsarea butonului "Vezi Coș" vei fi direcționată către finalizarea comenzii. Aici va trebui să completezi câteva date, numele și prenumele, adresa e-mail, telefon, adresa de livrare, pentru ați putea întocmi factura și pentru a livra în condiții bune coletul. Poți alege să îți creezi cont pe site pentru a memora datele tale pentru următoarele comenzi sau să finalizezi comanda instant. După ce ai completat formularul apasă butonul "Comandă". În cel mai scurt timp de la primirea comenzii tale, vei fi contactată telefonic de un reprezentant al firmei noastre pentru confirmare.

truck

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZILE PESTE 300 DE LEI

return

SE LIVREAZA IN 1-3 ZILE LUCRATOARE DE LA CONFIRMAREA TELEFONICA A COMENZII IN ZONA DE ACOPERIRE A CURIERULUI

help

PLATĂ ONLINE
CU CARDUL