Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii
Am inteles

TERMENI ȘI CONDIȚII CONFECTIIGRAVIDE.RO

LIVRAREA PRODUSELOR

Transportul produselor se face cu ajutorul serviciilor de curierat rapid. Produsele aflate în stoc se livrează în maxim 48 de ore de la confirmarea comenzii. Taxele de livrare și rambursul banilor sunt suportate de către client. La comenzi mai mari de 300 RON transportul este gratuit.

Toate prețurile produselor includ TVA.

DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.confectiigravide.ro , cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vânzătorul își derulează operațiunile. Comanda va fi compusă din următoarele documente, în ordinea importanței:

  • comandă (împreună cu mențiunile clare asupra datelor de livrare și facturare) și condițiile sale specifice
  • specificațiile cumpărătorului (acolo unde este cazul)

Dacă vânzătorul confirmă comanda, acest lucru va implică o acceptare completă a termenilor comenzii. Acceptare comenzii de către vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare verbală (telefonică) sau electronică (e-mail) din partea vânzătorului către cumpărător, fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vânzătorul nu consideră în nici un moment o comandă neconfirmată ca având valoarea unui contract.

RETURNAREA PRODUSELOR

În situația în care sunteți nemulțumit de produsul primit îl puteți returna în termen de 10 lucrătoare de la data primirii produsului.

Returnarea banilor:

  • legislația românească în domeniu prevede: "consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".
  • singura condiție este ca produsul să fie în aceeași stare în care v-a fost livrat (să aibă etichetele atașate, ambalajul original și documentele care l-au însoțit)
  • în cazul în care coletul se trimite prin curier, clientul are obligația de a anunța un reprezentant al SC Silvaget Com SRL pentru a stabili modalitatea de returnare al acestuia.
  • în maxim 30 de zile de la data returnării, vă vom înapoia contravaloarea comenzii în contul dumneavoastră sau prin mandat poștal. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client

SCHIMBAREA MĂRIMII PRODUSULUI

Dacă mărimea nu vi se potrivește puteți solicita o altă mărime în măsura în care aceasta este disponibilă. Noi vă vom trimite mărimea solicitată, sau dacă aceasta nu este disponibilă vă puteți alege un alt produs, cu achitarea diferenței de plată.

Taxele de transport vor fi suportate de dvs. (client)

COPYRIGHT

Întregul conținut al site-ului www.confectiigravide.ro-imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date-este proprietatea Silvaget Com SRL și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei Silvaget Com SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.